Forget about the music, this years Electric Picnic has a visual feast on offer!

The Electric Picnic festival takes place this weekend in Stradbally, Co Laois. There’s 600 acres of music, poetry, dance but of course we’re not interested in all of that. We just want to check out the movie tent.

Running around the clock all weekend, the cinema programme features cult classics, arthouse, comedy blockbusters, animations, bone chilling horror movies, sci-fi and 80’s classics.


Below we’ve included a timetable for the entire festival.

Friday
2.00 pm – 3.16 pm     Burn After Reading (96 minutes)
3.16 pm – 4.46pm     Irish Film Board – Award Winning Comedy Short Film (90 minutes)
4.46 pm – 6.06 pm     A Film with Me in it (90 minutes)
6.06pm – 8.10pm     The Good, The Bad, The Weird (124 minutes)
8.10pm – 9.57pm     Tropic Thunder (107minutes)
9.57pm – 11.51pm     Rockn Rolla (114 minutes)
11.51pm – 01.26am     I know who killed me.(105 minutes)

Saturday
01.26am – 3.10am     Priceless/Hors de Prix (104 minutes)
3.10am – 4.29am     Man on Wire (94 minutes)
4.29am – 6.07am     Step Up the Streets 2 (98 minutes)
6.07am – 7.39am     Alvin and The Chipmunks (92 minutes)
7.39am – 10.25am     Curious case of Benjamin Button (166 minutes)
10.25am – 12.03pm     Step Brothers (98 mins)
12.03pm – 01.42pm     Role Model (99 minutes)
01.45pm – 3.10pm     Jane Shorthall Cardio Dance Michael Jackson Tribute (75mins)
3.12pm – 3.57pm     New Irish Film Board Musical Short Film (45 minutes)
3.57pm – 4.42pm     Short Films from Creger.ie (45 mins)
4.42pm – 6.42pm     Slum Dog Millionaire (120 mins)
6.42pm – 9.14pm     Dark Knight (152 minutes)
9.14pm – 10.44pm     Waveriders (90 minutes)
10.44pm – 12.32am     Mamma Mia (108 minutes)

Sunday
12.32am – 02.12am     Dirty Dancing (100 minutes)
2.12am – 3.42am     A Film with Me in it (90 minutes)
3.42am – 5.20am     Step Up the Streets 2 (98 minutes)
5.20am – 6.58am     Step Brothers (98 mins)
6.58am -7.43am         New Irish Film Board Musical Short Film (45 minutes)
7.43am – 8.28am     Short Films from Creger.ie (45 mins)
8.28am -11.14am     Curious case of Benjamin Button (166 minutes)
11.14am- 12.44pm     Waveriders (90 minutes)
12.44pm -2.28pm     Priceless /Hors de Prix (104 minutes)
2.28pm -4.02pm         Man on Wire (94 minutes)
4.02pm -5.32pm         Alvin and The Chipmunks (92 minutes)
5.32pm -5.40pm         Love and Depth – Short Film
5.40pm -7.40pm         Slum Dog Millionaire (120 mins)
7.40pm -9.35pm         Tropic Thunder (107minutes)
9.35pm -11.39pm     The Good, The Bad, The Weird (124 minutes)
11.39pm -01.15am     Burn After Reading (96 minutes)
01.15am -3.00am     I know who killed me.(105 minutes)
3.00am -3.52am         Dark Knight (152 minutes)